Η Ομάδα

Ο κώδικας QR είναι ένας γραμμωτός κώδικας (barcode) δύο διαστάσεων, που δημιουργήθηκε από την ιαπωνική εταιρεία Denso-Wave το 1994. Το “QR” προέρχεται από τα αρχικά των λέξεων “Quick Response” (Γρήγορη Ανταπόκριση), γιατί οι δημιουργοί του είχαν ως κύριο σκοπό τα δεδομένα, που περιέχονται στον κώδικα, να αποκωδικοποιούνται με μεγάλη ταχύτητα. Μέσα σε ένα κώδικα QR μπορεί να αποθηκευτεί, π.χ., ένας σύνδεσμος προς μια ιστοσελίδα. Ο χρήστης σαρώνει με το κινητό του τηλέφωνο τον κώδικα QR και πλοηγείται αυτόματα στην ιστοσελίδα.

Η ομάδα του QRnow.gr κάνει ό,τι μπορεί για να επεξεργαστεί και να ανεβάσει τον κατάλογο σου μέσα σε 1-2 εργάσιμες ημέρες, από τη στιγμή που θα λάβουμε την πληρωμή σου. Στον βαθμό που έχεις παραγγείλει διαδραστικό Menu, με πολλές σελίδες και εξατομικευμένα εικονίδια, το χρονικό διάστημα παράδοσης διαμορφώνεται σε 5-15 εργάσιμες μέρες.  

Πως έρχομαι σε επαφή μαζί σας;

Συνήθως επικοινωνούμε με τους ενδιαφερόμενους πελάτες μας μέσω email (

Τι τρόπους πληρωμής δέχεστε;

Οι συναλλαγές απο πιστωτικές-χρεωστικές κάρτες γίνονται μέσω Paypal.

Μπορώ να αλλάξω εγώ το περιεχόμενο του καταλόγου μου;

Δυστυχώς, αυτή τη στιγμή δεν διαθέτουμε πλατφόρμα ώστε να μπορείς μόνος σου να αλλάξεις το περιεχόμενο του καταλόγου σου. Μπορούμε να κάνουμε εμείς αλλαγές για εσένα. Μας στέλνεις το νέο αρχείο του καταλόγου σου και το αναλαμβάνουμε εμείς. Οι δύο πρώτες αλλαγές είναι δωρεάν. Απο εκεί και πέρα υπάρχει μια χρέωση της τάξης των 5 ευρώ ανά αλλαγή.

Αν δεν μου αρέσει το αποτέλεσμα;

Θέλουμε όλοι οι πελάτες μας να μένουν ευχαριστημένοι. Γι’ αυτό αν δε σου αρέσει η δουλειά μας μπορείς να ζητήσεις τα χρήματά σου πίσω, εντός των πρώτων επτά ημερών απο την παράδοση του QR σου. Σε περίπτωση που δεν θέλεις να ακυρώσεις την παραγγελία σου αλλά πιστεύεις πως ο κατάλογός σου θέλει κάποιες βελτιώσεις, μπορείς να μας ενημερώσεις για αυτές και θα προσπαθήσουμε να σε εξυπηρετήσουμε.

Γιατί δεν δουλεύει το QR μου;

Απο τη μεριά μας ελέγχουμε κάθε QR που φτιάχνουμε πριν σας το στείλουμε. Συνήθως, η διαδικασία δε λειτουργεί επειδή α) Το κινητό που προσπαθεί να σκανάρει το QR έχει κάποιο ζήτημα με την κάμερά του ή β) Το κινητό που προσπαθεί να σκανάρει το QR δεν έχει πρόσβαση στο internet. Πολλά παλιά μοντέλα κινητών (πάνω απο 4 χρόνων) δεν έχουν ενσωματωμένη τη λειτουργία scan στην κάμερα τους. Σε αυτή την περίπτωση χρειάζεται ο χρήστης να κατεβάσει κάποιο απο τα πολλά δωρεάν applications για QR scanning που βρίσκονται στο app-store. 

Κάτι έχει πάει στραβά στην εκτύπωση του QR σου. Glossy επιφάνειες και πλαστικοποιήσεις πολλές φορές οδηγούν σε δυσκολίες στο σκανάρισμα και πρέπει να αποφεύγονται.

Ο χαμηλός φωτισμός πολλές φορές οδηγεί σε δυσκολίες στο σκανάρισμα. Αυτό εξαρτάται απο την κάμερα κάθε κινητού.

Υπεύθυνος επικοινωνίας: Γιώργος Τσιριόπουλος
τηλέφωνο: +30 6971 850 044
ώρες: Δευ-Σαβ 9:00-19:00

Διεύθυνση: Νικηφώρου Φωκά 27
Θεσσαλονίκη 54621