Συχνές Ερωτήσεις

Τι είναι το QR code;

Ο κώδικας QR είναι ένα barcode δύο διαστάσεων που δημιουργήθηκε την δεκαετία του ’60 στην Ιαπωνία για να εξυπηρετήσει κυρίως την σήμανση των προϊόντων καθώς ο κλασικός barcode είχε περιορισμούς στον όγκο πληροφοριών. Η βασική τους διαφορά είναι ότι ο Barcode περιέχει μόνο οριζόντιες πληροφορίες ενώ ο QR Barcode οριζόντιες και κάθετες.

Τι μορφή πρέπει να έχει ο κατάλογος που θα στείλω;

Οποιαδήποτε μορφή κι αν έχει ο κατάλογος που χρησιμοποιείτε τώρα μπορεί να μετατραπεί σε ψηφιακό. Το ιδανικό ωστόσο είναι να μας στείλετε το μενού σε PDF ή το link αν υπάρχει το μενού σας οπουδήποτε αναρτημένο.

Πόσος χρόνος χρειάζεται για να ετοιμάσετε τον κατάλογο μου;

Ο συνήθης χρόνος επεξεργασίας και μορφοποίησης του καταλόγου είναι 5 εργάσιμες ημέρες. Ο χρόνος αυτός διαφοροποιείται σύμφωνα με τις απαιτήσεις και κατόπιν συννενόησης.

Πως έρχομαι σε επαφή μαζί σας;

Συνήθως επικοινωνούμε με τους ενδιαφερόμενους πελάτες μας μέσω email (hello@table-menu.com).

Τι τρόπους πληρωμής δέχεστε;

Οι συναλλαγές από πιστωτικές-χρεωστικές κάρτες ή μέσω Paypal δεν είναι ακόμα διαθέσιμες. Πληρωνόμαστε εφόσον ολοκληρωθεί το έργο μας και έχετε παραλάβει όλο το υλικό σας.

Μπορώ να αλλάξω εγώ το περιεχόμενο του καταλόγου μου;

Το Μενού και το Link που δημιουργούμε είναι στην κατοχή σας και είμαστε εδώ να σας εκπαιδεύσουμε να κάνετε τις αλλαγές που επιθυμείτε αν δεν θέλετε να το κάνουμε εμείς για εσάς.

Αν δεν μου αρέσει το αποτέλεσμα;

Θέλουμε όλοι οι πελάτες μας να μένουν ευχαριστημένοι. Από την αρχή αποφασίζουμε από κοινού την μορφή και το ύφος του Μενού και κάνουμε τις απαραίτητες αλλαγές ώστε το αποτέλεσμα να σας ικανοποιεί.

Που μπορώ να χρησιμοποιήσω το QR μου;

Ο κωδικός QR μπορεί να εκτυπωθεί και να τοποθετηθεί σε διάφορα σημεία του καταστήματος, επάνω στα τραπέζια, στο Bar, σε επιφάνειες ως αυτοκόλλητο ή να αναρτηθεί διαδικτυακά. 

Χρήσιμες Συμβουλές

Απο τη μεριά μας ελέγχουμε κάθε QR που φτιάχνουμε πριν σας το στείλουμε. Συνήθως, η διαδικασία δε λειτουργεί επειδή το κινητό που προσπαθεί να σκανάρει το QR έχει κάποιο ζήτημα με την κάμερά του ή το κινητό που προσπαθεί να σκανάρει το QR δεν έχει πρόσβαση στο internet. Πολλά παλιά μοντέλα κινητών (πάνω απο 4 χρόνων) δεν έχουν ενσωματωμένη τη λειτουργία scan στην κάμερα τους. Σε αυτή την περίπτωση χρειάζεται ο χρήστης να κατεβάσει κάποιο απο τα πολλά δωρεάν applications για QR scanning που βρίσκονται στο app-store. 

Glossy επιφάνειες και πλαστικοποιήσεις πολλές φορές οδηγούν σε δυσκολίες στο σκανάρισμα και πρέπει να αποφεύγονται.

Ο χαμηλός φωτισμός πολλές φορές οδηγεί σε δυσκολίες στο σκανάρισμα. Αυτό εξαρτάται απο την κάμερα κάθε κινητού.